O nama

Vizija

Tvrtka smo koja je specijalizirana za dentalnu medicinu. Na tržištu smo od 2008. godine i prisutni smo na području bivše Jugoslavije uključujući Albaniju.

Osnovna nam je prodaja, proizvodnja, servis i edukacija vezana uz dentalnu medicinu. Naši uređaji i proizvodi prisutni su kod stomatoloških ordinacija i zubotehničkih labaratorija.

Vidimo se kao lideri u regiji s najvećim udijelom na tržištu s dentalnim laserima, 3D skenerima i printerima a vizija nam je širenje tržišta na srednju i zapadnu europu.

Misija

Kontinuiranim ulaganjem u najnoviju tehnologiju i konstatne edukacije osluškujući želje i potrebe svojih kupaca dolazimo do vrijednih saznanja tržišta.

Šireći kako ljudske tako i tehnološke kapacitete uz maksimalnu konkurentnost želimo zadržati lidersku poziciju u regiji s tedencijom osvajanja šireg europskog tržišta.

Razvoj i edukacija

Od samog početka kontinuirano ulažemo u razvoj i znanje jer smatramo da je to jedini način kvalitetnog pozicioniranja na tržištu pružajući svojim klijentima najkvalitetnije proizvode koje današnja tehnologija pruža.

Razvoj tehnologije i tehnoloških procesa nezaustavljivo vrlo brzo napreduje i konstantne edukacije nužno su potrebne kako bi se zadržao nivo kvalitete.

o_nama_lijevo
o_nama_desno