CNC Strojevi

C5 Dentalna Mašina - CAD CAM

Jednostavan za korištenje

C5 je stroj za glodanje „srednje veličine“ tvrtke Dental Machine, posebno razvijen za zubotehničke laboratorije ili stomatološke klinike, koje moraju široko koristiti CAD-CAM tehnologiju i važan povrat ulaganja.

C5 je stolni, 5-osni, numerički upravljani stroj za glodanje/brušenje, koji je vrlo jednostavan za korištenje s 5 osi interpoliranih kontinuirano. Može glodati gotovo svaki zubni predmet (krunice, mostove, modele, pune proteze itd.) u bilo kojem materijalu (vosak, PMMA, PEEK, druge smole, kompoziti, cirkonij, aluminij, titan, Co-Cr, itd.) ili brusiti materijala kao što su keramika, litijev disilikat itd., mokri i suhi.

Otvoreni sustav

Korištenje standardnih STL datoteka u ulazu za najbolju kompatibilnost s drugim komponentama sustava. Bez obveze korištenja naših materijala/alata i bez obveznog godišnjeg ažuriranja softvera: funkcionirat će zauvijek čak i ako se ne ažurira. Također možete odabrati boju (RAL stol ili karbonska vlakna) koju preferirate.

Najviša preciznost

Kretanje na osi XYZ s preciznim kugličnim vijcima i povratom zazora, izravno pokretano motorima bez četkica s preciznim enkoderima za kontinuiranu provjeru položaja. 2 rotacijske osi imaju iste motore i mjenjače bez zazora.
Izrađeno C5 strojevima
Podijeli:
Pročitajte više o C5 strojjevima: