Materijali

Scheftner Dental CrCo

Metali u Stomatologiji Scheftner Dental CrCo

Metali u Stomatologiji Scheftner Dental CrCo

Scheftner Dental CrCo i titanijski diskovi od plemenitih metala (NPM) za mokro i suho frezanje prilagođeni za sve vrste CNC glodalica.

Naše protetski elementi izrađene od titana ili CrCo impresioniraju svojim mehaničkim svojstvima i izvrsnom kvalitetom.
Diskovi od čistog titana ili titanijevih legura posebno su prikladne za proizvodnju zubnih implantata, izradu mostova, nosača i kombiniranih proteza.
Izvrsna obradivost i vrlo dobra biokompatibilnost karakteriziraju ove materijale.

Ovaj postupak, razvijen i patentiran od strane BEGO-a, nudi nedostižnu kvalitetu tijekom izrade metalnih okvira. Vaši CAD podatci se koriste za kontrolu lasera koji topi metalni prah sloj po sloj kako bi izgradio okvir. Wirobond® C+ legura, koja se dokazala milijun puta, je dobra za rad i pruža Vam prethodno nepostignutu sigurnost.

Zahvaljujući toj mikrostrukturnoj površini i smanjenoj oksidaciji, ovaj postupak automatski tako osigurava visoku čvrstoću puke veze, također osigurava da se keramički sloj optimalno spoji. Kao dodatak, laserski postupak stapa materijal toliko snažno tako da je gustoća od skoro 100% spojena zajedno sa visokim vrijednostima vlačne čvrsoće.

Mediloy® S-Co

je tip 5 dentalna legura bazirana na kobaltu – Spoj kobalta, kroma, volframa i molibdena – specijalno stvorena za SLM proces proizvodnje
Ova legura odgovara proizvodnji dentalnih obnova od metalnog praha
Mediloy® S-Co se isporučuje u obliku praha za SLM proces i nudi najvišu kvalitetu za pouzdani proces proizvodnje
Široki domet za izradu:

  • Krunice i mostovi (uključujući metal keramiku)
  • Djelomične protetske nadomjestkeImplantate
  • Implantate
  • Ortodontska primjena

Visoki stupanj rastezljivosti materijala omogućuje aktivaciju stezanja kao kod lijevanih komponenata i time ugodno umetanje i uklanjanje RPD-a
Visoki stupanj čvrsotće stezaljka zbog homogene i besporne strukture materijala

PRAVO. UČINKOVITO. RJEŠENJE.
Odlična svojstva poliranja, usporediva s onima od lijevanih komponenata
Na zahtjev polirano s visokim sjajem za minimalnu doradu u laboratoriju.

Scheftner Dental ENProductsNon

  • precizni glodani metalni diskovi (NPM)Ti glodani diskovi
  • Titan glodani diskovi

Naše diskovi  od titana zadivljuju svojim mehaničkim svojstvima i izvrsnom kvalitetom.

Diskovi napravljeni od čistog titana ili legura titana namijenjeni su  proizvodnji dentalnih implantata, mostova, nosača i kombiniranih protetskih radova.
Izvanredan stupanj obradivosti i izuzetno dobra biokompatibilnost karakteriziraju ove materijale.

Starbond Ti5 Powder 45

Vrlo visoka čvrstoća te mala težina ističe ovu leguru.

  • Veličina zrnca:+10/-45µm
  • Sukladan s DIN EN ISO 5832-3, ASTM F136 i ASTM F3001

Odgovarajući za obradu u sustavima:

  • SLM125* – daljnje sustave na zahtjev
Facebook
Twitter

Bego Mediloy S-Co

Zahvaljujući desetljećima istraživanja i kontinuiranih inovacija, Bego legure su među najboljim dentalnim legurama trenutno na tržištu. Prednosti su ponajviše što je odobren u svrhu izrade kruna, mostova, metal-keramike kao i protetskih implantanta. Koristeći Mediloy S-Co legure uočiti ćete da su vam se potrošnja na alat i njihovo trošenje značajno smanjile zahvaljujući izvanrednim svojstvima materijala. Biokompatibilan i nekorozivan kao i sve BEGO legure.
Specialan tretman toplinom koji se koristi u izradi pruža korisnicima smanjenu trošnju alata do 30 %, zbog homogene strukture otporan je na porozitet i nema rupa te je izuzetno lagan za obraditi i ispolirati.
Sastav legure u postocima Cobalt 63.8, Chrom 24.8, W 5.3, Mo 5.1, Si 1.0
Po ISO 22674 standardu Mediloy S-Co ne sadrži nikal, kadmij, berilij niti olovo čime je prikladan za većinu ljudi alergične na te određene metale.

Wironium

Cobalt-Chrome legura vrhunske kvalitete savršena za konvencijalne parcijalne proteze sa kopčama, biokompatibilan i nekorozivan. Zbog veće elastičnosti materijala je povećan limit rastezljivosti kojim se smanjuje šansu od pucanja kopči i same vironitke.
Sastav legure u postocima Co 63.0, Cr 29.5, Mo 5.0, Si 1.0, Mn, N.

NT Dental

Inovacija i kvaliteta na najvišoj razini u kombinaciji s optimalnim trškovima čine NT Dental idealnim partnerom na polju tehnologije implantacije. Istražujemo, razvijamo, proizvodimo i nudimo visoko inovativna rješenja – i to sve „Made in Germany“. NT Dental je globalno etablirana kompanija, naši proizvodi i naši proizvodni procesi zadovoljavaju visoke sigurnosne i regulatorne zahtjeve zdravstvenih propisa na glavnim tržištima, poput Europe, SAD-a, Kanade, Japana i Rusije.
SO 13485: 2016_Dizajn i razvoj, proizvodnja i distribucija nadogradnji za zubne implantate , vijaka za konstrukcije , zubnih polimera i proizvodnja prilagođenih stomatoloških nadomjestaka MDSAP: Program pojedinačne revizije medicinskih uređaja MDD: EU Direktiva 93/42 / EEC_Abutments za zubne implantate i vijke za nosače i zubne polimere FDA – Pismo odobrenja

Impresioniramo vrhunskim inovacijama i izvrsnom kvalitetom proizvoda,

 o čemu svjedoči i naša neprestano rastuća baza kupaca.

NT Katalog 2019
NT Broschüre 2019
NT 2019 NT-iDENT
NT Katalog 2017 Standard