DI-EL službeni servisni centar za SilaMill (VHF) glodalice

blog logo

SillaMill (VHF) kvaliteta koja garantira

I na sami spomen SilaMill ( VHF ) glodalica vjerujem da se svima javlja asocijacija na brzinu, jednostavnost i njemačku kvalitetu. Svojim jedinstvenim karakteristikama SilaMill ( VHF ) glodalice probile su se na sami vrh ovog tržišnog segmenta.
Bilo da ste u potrazi za mokrom glodalicom ili je za vaše potrebe zadovoljavajuća suha opcija, SilaMill ( VHF ) ima rješenja za Vas.

  • Pa ako tu još dodamo i to da suhe glodalice dolaze bez potrebe za komprimiranim zrakom;
  • Potom jednostavna i brza dostava i montaža/instalacija;
  • Jednostavnost upotrebe; …

Nanizalo bi se još mnogo toga dok pričamo o SilaMill (VHF) glodalicama koje s razlogom postaju opcija broj jedan u dentalnoj industriji.

German Innovation Award 2023 za EASY CLASS sa patentiranim AIR-TOOLOM

Nakon svega navedenog, nije začuđujuće da je proizvođač primio još jednu u nizu nagrada i priznanja za svoje proizvode, prestižnu German Innovation Award 2023 za zubne glodalice iz nove kolekcije EASE CLASS s patentiranim AIR-TOOLOM.

Uzimajući u obzir 650 prijave iz 22 zemlje, VHF je odlično započeo sa novim zubnim glodalicama E5 i E4.
“Bili smo svjesni da će nova linija proizvoda u kombinaciji s novim AIRTOOL-om biti revolucionarna inovacija za dentalnu industriju,” kaže Lucas Kehl, voditelj proizvoda u VHF AG.

„Tim više nam je drago što je ovo ocjenjeno i od strane neovisnog stručnog žirija Njemačkih nagrada za inovacije i u skladu s tim nagrađeno. Za VHF i EASE CLASS ovo je veliki uspjeh i veliko priznanje za višegodišnji razvojni rad. Svi smo jako ponosni na ovo. Nadalje, nagrada je još jedan dokaz inovativne snage VHF-a te ujedno poticaj i motivacija za razvoj još mnogo inovacija proizvedenih u Njemačkoj, vjerni našem motu Creating Perfection”.

DI-EL službeni servisni centar i centar za podršku za SilaMill (VHF) glodalice

Razlog više što pričamo o tome i zašto želimo istaknuti kvalitetu SilaMill (VHF) glodalica je taj što je DI-EL postao službeni serviser i centar za podršku za iste.

Kao poduzeće i tim uvijek težimo ostati na vrhu dentalnog sektora kad se radi o 3D printanju i frezanju; kako s našom vlastitom ponudom certificirane dentalne protetike vrhunske kvalitete, tako i ponudom strojeva, ali i servisa te korisničke podrške za iste.

Naša misija je korisnicima pružiti brzu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu kako bi im postali prvi izbor u slučaju izazova (analiza potreba i odabir najboljeg rješenja) s tehničkom opremom, uz istovremenu brigu o servisima i podrškom.

Pouzdan i dobar servisni centar više no ikad postaje jedna od najvažnijih odrednica pri kupnji proizvoda. Naravno, samo ako je servisna usluga uspostavljena i upravljana sukladno suvremenim poslovnim načelima dobrog gospodarenja.

Kvaliteta usluge i zadovoljstvo naših klijenata, zadržavanje tržišne pozicioniranosti te kontinuirano praćenje trendova u tehnologiji primarni je cilj svakoga člana našega tima. Da bismo ispunili taj cilj, svaki član pohađa redovite obuke, školovanja i usavršavanja za svoj segment poslovanja.
Naše kolege, g. Filip Janeš i g. Vedran Ištvančić su svojim edukacijama osigurali titulu ovlaštenih servisera u programu VHF glodalica.

Stoga Vas pozivamo da nam se obratite s punim povjerenjem i uvjerite se u kvalitetu i brzinu rješavanja svih Vaših potreba.