NeWay +

OPEN TECH 3D SRL lider u proizvodnji 3D skenera

NeWay Plus OPEN TECH 3D SRL

dentalni tehničar

OPEN TECH 3D SRL

OPEN TECH 3D SRL lider u proizvodnji 3D skenera za industrijski i stomatološki sektor s tradicijom dužom od 20 godina.
Proizvođač kojeg krasi maksimalna posvećenost korisniku i njegovim potrebama te postavljanje trendova u tehnološkim dostignućima.

Vođen svojom misijom i strategijom i dalje svakodnevno nastavlja razvijati tehnološki sufisticirane proizvode, koje u isto vrijeme karakteriziraju jednostavnost uporabe uz vrhunski dizajn; modularne i fleksibilne opcije, a sve u skladu sa korisnikovim stvarnim potrebama.

NeWay +

NeWay plus donosi sasvim novi koncept u segment laboratorijskih skenera – dizajniran da ujedinjuje fleksibilnost i posvećenost svakom detalju. 
Skener donosi „out of box“ riješenja kako bi poboljšao vaš svakodnevni rad prilagođavajući se svim vašim potrebama i zahtjevima.

Fleksibilan i jednostavan sustav za korištenje

Kao i sva Open Tech 3D rješenja, NeWay+ je otvoreni sustav koji omogućuje uvoz bilo koje vrste podataka iz drugih sustava i izvoz u CAD softver.
Također jamči potpunu fleksibilnost u odabiru najprikladnijih strategija rada, bez obzira da li ste na početničkoj razini ili ste profesionalac sa višegodišnjim iskustvom. 

Softver za skeniranje NeWay+ je intuitivan i jednostavan za korištenje te korisniku povećava produktivnost od prvog koraka, a može se nadopuniti Advance & Expert sučeljem koji vam omogućuje višu razinu optimizacije i kvalitete obavljenog posla.

Edit Content

NeWay+ dentalni skener s ponosom može istaknuti svoju brzinu rada ( vrijeme skeniranja punog luka do  8 sekundi) te široku površini za skeniranje koja ga izdvaja među konkurentima.

Edit Content

NeWay+ softver za skeniranje razvijen je na temelju više od dvadeset godina iskustva u stomatološkom sektoru. Učinkovit i posebno fleksibilan čarobnjak omogućuje čak i manje iskusnom korisniku povećanje produktivnosti rada.  NeWay + softver za skeniranje uključuje algoritme za automatsko poravnanje koji ubrzavaju tijek rada i eliminiraju mogućnost ljudske pogreške.

Paralelno spajanje

NeWay+ softver za skeniranje uključuje napredne algoritme za obradu koji vam omogućuju paralelno skeniranje i generiranje trokutastih površina. To vam omogućuje da uštedite 50% vremena obrade prije prelaska na CAD.

Napredni sustav za poravnavanje tijela skeniranja

NeWay+ softver za skeniranje uključuje naprednu metodu poravnavanja baze implantata. To, u kombinaciji s vrlo visokim standardima preciznosti i ponovljivosti, čini ga najboljim optičkim sustavom na tržištu za upravljanje složenim slučajevima implantata.

Zajamčena visoka preciznost i ponovljivost

Sa snažnim sustavom samokalibracije s certificiranim referentnim prstenom, omogućuje postizanje visoke preciznosti i stalne ponovljivosti. Prema ISO 12836, specifičnom za stomatološki sektor, preciznost je manja od 4 μm, a ponovljivost manja od 2 μm.

NEWAY+ SPECIFIKACIJE

  • Točnost (ISO 12836) do 4 µm
  • Ponovljivost (ISO 12836) do 2 µm
  • Vrijeme skeniranja (puni luk) do 8 sekundi
  • Dimenzije skenera 545 x 350 x 455 mm
  • Težina skenera 22 kg
  • Formati izvoza.STL, .OBJ, .PLY, .OFF
tehničke specifikacije neway plus

Neway brošura

Brošura Neway
Vjerujem da imaš jako puno pitanja koje želiš razjasniti. Puno je toga što trebaš odvagati prije kupnje. Ostavi nam svoje podatke i uskoro ćemo razgovarati o svim detaljima i pitanjima koje imaš. Do tada svakako prelistaj brošuru koju ti donosimo.
DI-EL team - siguran partner na putu ka tvom uspjehu