Usluge

Printanje u Metalu

Facebook
Twitter

Bego Mediloy S-Co

Zahvaljujući desetljećima istraživanja i kontinuiranih inovacija, Bego legure su među najboljim dentalnim legurama trenutno na tržištu. Prednosti su ponajviše što je odobren u svrhu izrade kruna, mostova, metal-keramike kao i protetskih implantanta. Koristeći Mediloy S-Co legure uočiti ćete da su vam se potrošnja na alat i njihovo trošenje značajno smanjile zahvaljujući izvanrednim svojstvima materijala. Biokompatibilan i nekorozivan kao i sve BEGO legure.
Specialan tretman toplinom koji se koristi u izradi pruža korisnicima smanjenu trošnju alata do 30 %, zbog homogene strukture otporan je na porozitet i nema rupa te je izuzetno lagan za obraditi i ispolirati.
Sastav legure u postocima Cobalt 63.8, Chrom 24.8, W 5.3, Mo 5.1, Si 1.0
Po ISO 22674 standardu Mediloy S-Co ne sadrži nikal, kadmij, berilij niti olovo čime je prikladan za većinu ljudi alergične na te određene metale.

Previous slide
Next slide

Wironium

Cobalt-Chrome legura vrhunske kvalitete savršena za konvencijalne parcijalne proteze sa kopčama, biokompatibilan i nekorozivan. Zbog veće elastičnosti materijala je povećan limit rastezljivosti kojim se smanjuje šansu od pucanja kopči i same vironitke. Sastav legure u postocima Co 63.0, Cr 29.5, Mo 5.0, Si 1.0, Mn, N